Meny

Meny2019-04-17T20:15:49+00:00
I matsalen serveras vår fasta 4-rättersmeny för 600:-
Om ni vill kan ni även välja till dryckespaket och fler rätter. 

Glöm inte anmäla eventuella allergier. 

Rödbeta
äggula, dragon, pepparrot, solroskärnor

Torsk
kål, grädde, ramslök

Ljusnedals gris
rotselleri, lök, grön tomat

Lingon
kolakräm, bovete, glass, grädde

Passande dryck 500:-
Alkoholfritt 175:-

Tilläggsrätter att dela på

Vår egen coppa
100:-

Råbiff på Black Angus från Ljusnedal
rågbröd, forellrom, libbsticka, majo, lök, krasse
150:-

¨

Info!

Fjällko, en gammal koras, våra växte upp hos Mats Dahlgren i Tännäs

Black Agnus korna kommer Stefan och Ellika i Ljusnedal

Lamm och får kommer från Birgitta i Långå

Gösen kommer från Hjälmaren och fiskat av Henrik och Björn

Regnbåge är odlad i Ljusnedal av Beppe och Daniel

Grisen kommer från Gunnar i  Lillhärdal

Rödingen och öring kommer från en liten sjö nedanför sylarna

Hjortron, lingon, blåbär, hallon, vinbär, rabarber och svamp kommer från skogarna runt om i Funäsfjällen

Forellromen kommer från Älvdalen

Renen och älgen kommer från Jille ren och vilt i Ljusnedal

Mjöl kommer från Ångsta kvarn utanför Östersund

Äggen är ekologiska och kommer från frigående hönor i Mora

Viltsvinet är skjutet av kusin Daniel

Grönsaker som vi inte odlar själva är kravmärkta grönsaker från Mora eller Ås trädgård

Kaffet är ekologiskt och kommer från Åre Kafferosteri

Honungen kommer från Pernilla i Hedeviken

Fil och ost kommer från Erika i Särsjön

Kolen som vi grillar med kommer från bröderna Jan-Anders och Beng-Johnny